Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/05/2018
11:00 - 12:00

Locatie
Sint Ansfriduskerk

Categorieën


Al vele jaren is de Katholieke Indonesische Gemeenschap (KKI) éénmaal per maand te gast in de Sint Ansfriduskerk aan de Jacob Catslaan. Niet alleen om te vieren; de KKI is daar ook gemeenschap. Na de viering wordt steevast een maaltijd gehouden om op deze manier met elkaar in gesprek te gaan en daadwerkelijk samen te komen.

En als je al zo lang samen gebruik maakt van dezelfde gebedsruimte is het goed om samen te vieren. Vorig jaar deden we dat voor het eerst en het heeft van beide zijden tot positieve reacties geleid. Daarom vieren we wederom samen, dit jaar op Eerste Pinksterdag. Toepasselijk, op de dag waarop in zovele talen uit zovele monden het woord van God mag klinken.

De viering zal ook in het teken staan van Mariadag (die de tweede Pinksterdag in en rond de Sint Ansfriduskerk wordt gehouden). Dit vanwege de bijzondere betekenis van Maria binnen de Indonesische gemeenschap.

De Indonesische en de Sint Ansfridusgemeenschap zullen 1e Pinksterdag samen om 11.00 uur ’s‑ochtends de zondag vieren. Tijdens deze viering, gaan voor pastor Roderick Vönhogen en pastor Kees Brouwer. De zang wordt verzorgd door een koor samengesteld uit leden van Soli Deo Gloria en het KKI-koor.

Aansluitend ontmoeten en napraten bij een kopje koffie of thee.