Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/05/2018
11:00 - 17:00

Locatie
Sint Ansfriduskerk

Categorieën


Op maandag 21 mei a.s. van 11.00-17.00 uur wordt in en rond de Sint Ansfriduskerk aan de Jacob Catslaan in Amersfoort de 2e echte Amersfoortse Mariadag gehouden. Met een scala aan activiteiten waarbij Maria centraal staat, is er gelegenheid voor ontmoeting en gezelligheid en zelf actief iets doen of luisteren naar wat aangeboden wordt.

 

U kunt meedoen aan een workshop Ave Maria Zingen of Maria Bloemschikken, deelnemen aan een meditatieve wandeling of een Pinkstermeditatie. Of u kunt het Mariadagconcert bijwonen met Marialiederen, verzorgd door het koor Canto van Scholen in de Kunst Amersfoort, Paula Bär-Giese (zangeres/pianiste), Hans Meijer (luitist) en Hein Hof (organist). Luister onder meer naar het Stabat Mater van Rheinberger, Catigas de Santa Maria Alfonso El Sabio X en diverse Ave Maria’s.

 

Voor oud en jong is er de speurtocht of een fietstocht, een Mariaschilder/kleurworkshop en rozenkrans rijgen. U kunt de expositie ‘Mijn mirakeltje’ bekijken of rondneuzen bij de verkoop van religieuze curiosa. En er is een springkussen voor de kinderen en natuurlijk is er wat lekkers te eten en drinken verkrijgbaar.

 

U bent van harte welkom! Toegang is gratis. Bij een aantal activiteiten is een vrijwillige bijdrage welkom om uw waardering te laten blijken. Het volledige programma met tijden van de onderdelen vindt u op www.sintansfridus.nl