Datum/Tijd
Date(s) - 29/06/2019
16:00 - 22:00

Locatie
Geloofsgemeenschap Sint Martinus

Categorieën


Het midzomertuinfeest is ontstaan met het verzoek aan muziekvereniging St. Caecilia om in de tuin van de pastorie het zomerconcert te geven. Maar, dan is het ook leuk als er een drankje bij is en misschien een hapje. En waar kunnen de mensen zitten, stoelen? Kleedjes? Bierbanken? Het kan allemaal, maar dan ook wat meer muziek in meerdere vormen, fanfare, percussie, koren, zangers, bandjes. En zo begon het. In de midzomer een feestje in de tuin van de pastorie van de Martinus, bij elkaar het Midzomertuinfeest 2018. Een hele ongedwongen sfeer, fijne muziek, diverse soorten bier en wijn, barbecue erbij met broodje hamburger en een hele relaxte sfeer en iedereen genoot volop. Voor 2019 staat het Midzomertuinfeest weer op het programma, hetzelfde concept maar nét even anders. Het programma is nog niet klaar op dit moment, maar de ingrediënten zijn al bekend: goede muziek, mooie zang, leuk entertainment, lekker eten, keuze uit verschillende biertjes en wijnen, lekker ijs op tijd, heerlijke zitjes, elkaar ontmoeten, en vooral gezelligheid rond de vijver in de voortuin van de Martinuskerk.

Het Midzomertuinfeest 2019 is op zaterdag 29 juni van 16.00 uur tot 22.00 uur O, en als u naar huis gaat vergeet dan de vrijblijvende onkosten pot niet, want voor niets gaat de zon op. Als extra is er dit jaar op de zelfde dag van 16.00 uur tot 18.00 uur de Verenigingen markt aan de achterzijde van de kerk.

Lees hier meer in de speciale Groos op Hoogland Glossy en op de site van de Stichting Vrienden van St. Martinuskerk Hoogland