Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/05/2017
10:00 - 11:15

Locatie
St. Josephkerk

Categorieën


Het ZondagsOntbijt in Parochiezaal St. Joseph op 7 mei wordt een spannende ontmoeting met misdaadjournalist John van den Heuvel (SBS6/De Telegraaf).

zondagsontbijt john van den heuvel

Hoe valt zijn werk ‘in de onderwereld’ te rijmen met zijn katholieke geloof? En welke rol speelt Maria in zijn leven en geloof? Aan het begin van mei, Mariamaand, een spannende ontmoeting in het teken van Maria. Voor de kinderen is er een eigen knutseltafel, dus ouders met kinderen kunnen gerust aanschuiven.

Het ZondagsOntbijt begint om 10.00 uur en sluiten we om 11.00 uur af met een korte gebedsviering in de St. Josephkerk. Ook daarbij is iedereen van harte welkom!

ZondagsOntbijt

Dit ontbijt op zondagmorgen wordt regelmatig gehouden in Parochiezaal St. Joseph, voorafgaand aan de (gebeds-)viering in de St. Josephkerk. Een laagdrempelige en ontspannen manier om elkaar te ontmoeten en de geloofsgemeenschap op te bouwen. Telkens is er een thema. Zo waren er eerder er ontbijten over The Passion, de religieuze geschiedenis van Amersfoort en de Wereldjongerendagen in Krakau. Na de zomer zal er waarschijnlijk een keer per maand een ontbijt zijn.